Let ’s talk

About you


Inderdaad, normaal gezien lees je hier eerst enkele woorden over wie ik ben en wat ik allemaal doe. Maar is dat wel het belangrijkste? Het gaat toch net om wie jij bent en wat je graag als beeld had vastgelegd? Immers, beelden zullen enkel spreken als ze net dat gevoel of die ene herinnering ophalen die jij toen beleefde!

Dus ja! Je mag ervan uitgaan dat je als klant van meet af aan centraal zal staan. Er zal geluisterd worden naar, en rekening gehouden worden met je wensen! Spreek deze dus gerust uit, vóór, tijdens en na de fotoreportage.

 


 
 

Fotograaf

Dries De Block


Meer dan 10 jaar geleden begon ik met het fotograferen van natuur en landschappen. Dit was voor mij dé fotografietak om hobbymatig maar toch gedreven de beginselen van fotografie te leren.

Hoewel ik regelmatig te horen kreeg dat de portretten die ik maakte erg mooi waren, bleef ik vastklampen aan de fotografietak die me van bij het begin het meest aansprak. De aanhoudend positieve feedback zorgde er echter voor dat ik steeds vaker uit mijn comfortzone trad, en daardoor ook de andere fotografietakken leerde waarderen.

Ik beleefde zeker enkele memorabele momenten tijdens het fotograferen in de natuur (op plekken die ik trouwens nog zal opzoeken). Maar ik kan nu ook zeggen dat de voldoening bij het fotograferen van een mooi portret, een communie of een huwelijk minstens even groot is. Komt daarbij nog de ontroering van mijn eerste klanten!

Daarom bied ik graag mijn diensten aan als fotograaf in Gent en omstreken!

Dus:

⦁ is jullie gezinsalbum dringend aan verfrissing toe?
⦁ mag de canvas in de living wel eens vervangen worden?
⦁ is er een piepke geboren?
⦁ of zit er een communicant op hete kolen?
⦁ trouwplannen? (ik kan zwijgen)

Wees zo vrij me voor eender welk evenement te contacteren!
Ik doe mijn best jullie herinneringen zo levendig mogelijk te houden…

Groeten!
Dries